NCERT Solutions for Class 11th Maths Chapter 11 Conic Sections

National Council of Educational Research and Training (NCERT) Book Solutions for class 11th
Subject: Maths
Chapter: Chapter 11 Conic Sections

Class 11th Maths Chapter 11 Conic Sections NCERT Solution is given below.

Exercise 11.1

Question 1:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-11-conic-sections-1
Ans:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-11-conic-sections-2
Question 2:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-11-conic-sections-3
Ans:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-11-conic-sections-4
Question  3:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-11-conic-sections-5
Ans:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-11-conic-sections-6
Question 4:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-11-conic-sections-7
Ans:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-11-conic-sections-8
Question 5:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-11-conic-sections-9
Ans:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-11-conic-sections-10
Question 6:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-11-conic-sections-11
Ans:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-11-conic-sections-12
Question 7:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-11-conic-sections-13
Ans:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-11-conic-sections-14
Question 8:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-11-conic-sections-15
Ans:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-11-conic-sections-16
Question 9:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-11-conic-sections-17
Ans:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-11-conic-sections-18
Question 10:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-11-conic-sections-19
Ans:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-11-conic-sections-20
Question 11:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-11-conic-sections-21
Ans:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-11-conic-sections-22
Question 12:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-11-conic-sections-24
Ans:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-11-conic-sections-25
Question 13:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-11-conic-sections-26
Ans:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-11-conic-sections-27
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-11-conic-sections-28
Question 14:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-11-conic-sections-29
Ans:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-11-conic-sections-30
Question 15:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-11-conic-sections-31
Ans:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-11-conic-sections-32

Exercise 11.2

Question 1:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-11-conic-sections-33
Ans:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-11-conic-sections-34
Question 2:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-11-conic-sections-35
Ans:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-11-conic-sections-36
Question 3:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-11-conic-sections-37
Ans:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-11-conic-sections-38
Question 4:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-11-conic-sections-39
Ans:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-11-conic-sections-40
Question 5:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-11-conic-sections-41
Ans:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-11-conic-sections-42
Question 6:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-11-conic-sections-43
Ans:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-11-conic-sections-44
Question 7:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-11-conic-sections-45
Ans:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-11-conic-sections-46
Question 8:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-11-conic-sections-47
Ans:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-11-conic-sections-48
Question 9:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-11-conic-sections-49
Ans:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-11-conic-sections-50
Question 10:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-11-conic-sections-51
Ans:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-11-conic-sections-52
Question 11:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-11-conic-sections-53
Ans:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-11-conic-sections-54
Question 12:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-11-conic-sections-55
Ans:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-11-conic-sections-56

Exercise 11.3

Question 1:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-11-conic-sections-57
Ans:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-11-conic-sections-58
Question 2:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-11-conic-sections-59
Ans:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-11-conic-sections-60
Question 3:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-11-conic-sections-61
Ans:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-11-conic-sections-62
Question 4:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-11-conic-sections-63
Ans:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-11-conic-sections-64
Question 5:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-11-conic-sections-65
Ans:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-11-conic-sections-66
Question 6:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-11-conic-sections-67
Ans:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-11-conic-sections-68
Question 7:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-11-conic-sections-69
Ans:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-11-conic-sections-70
Question 8:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-11-conic-sections-71
Ans:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-11-conic-sections-72
Question 9:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-11-conic-sections-73
Ans:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-11-conic-sections-74
Question 10:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-11-conic-sections-75
Ans:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-11-conic-sections-76
Question 11:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-11-conic-sections-77
Ans:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-11-conic-sections-78
Question 12:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-11-conic-sections-79
Ans:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-11-conic-sections-80
Question 13:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-11-conic-sections-81
Ans:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-11-conic-sections-82
Question 14:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-11-conic-sections-83
Ans:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-11-conic-sections-84
Question 15:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-11-conic-sections-85
Ans:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-11-conic-sections-86
Question 16:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-11-conic-sections-87
Ans:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-11-conic-sections-88
Question 17:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-11-conic-sections-89
Ans:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-11-conic-sections-90
Question 18:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-11-conic-sections-91
Ans:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-11-conic-sections-92
Question 19:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-11-conic-sections-93
Ans:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-11-conic-sections-94
Question 20:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-11-conic-sections-95
Ans:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-11-conic-sections-96

Exercise 11.4

Question 1:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-11-conic-sections-97
Ans:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-11-conic-sections-98
Question 2:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-11-conic-sections-99
Ans:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-11-conic-sections-100
Question 3:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-11-conic-sections-101
Ans:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-11-conic-sections-102
Question 4:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-11-conic-sections-103
Ans:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-11-conic-sections-104
Question 5:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-11-conic-sections-105
Ans:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-11-conic-sections-106
Question 6:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-11-conic-sections-107
Ans:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-11-conic-sections-108
Question 7:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-11-conic-sections-109
Ans:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-11-conic-sections-110
Question 8:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-11-conic-sections-111
Ans:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-11-conic-sections-112
Question 9:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-11-conic-sections-113
Ans:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-11-conic-sections-114
Question 10:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-11-conic-sections-115
Ans:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-11-conic-sections-116
Question 11:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-11-conic-sections-117
Ans:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-11-conic-sections-118
Question 12:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-11-conic-sections-119
Ans:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-11-conic-sections-120
Question 13:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-11-conic-sections-121
Ans:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-11-conic-sections-122
Question 14:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-11-conic-sections-123
Ans:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-11-conic-sections-124
Question 15:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-11-conic-sections-125
Ans:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-11-conic-sections-126
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-11-conic-sections-127

NCERT Miscellaneous Solutions  

Question 1:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-11-conic-sections-128
Ans:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-11-conic-sections-129
Question 2:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-11-conic-sections-130
Ans:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-11-conic-sections-131
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-11-conic-sections-132
Question 3:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-11-conic-sections-133
Ans:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-11-conic-sections-134
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-11-conic-sections-135
Question 4:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-11-conic-sections-136
Ans:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-11-conic-sections-137
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-11-conic-sections-138
Question 5:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-11-conic-sections-139
Ans:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-11-conic-sections-140
Question 6:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-11-conic-sections-141
Ans:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-11-conic-sections-142
Question 7:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-11-conic-sections-143
Ans:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-11-conic-sections-144
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-11-conic-sections-145
Question 8:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-11-conic-sections-146
Ans:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-11-conic-sections-147

NCERT SolutionsMathsPhysicsChemistryBiologyScience